Investeren in de toekomst. Dat is onze techniek.

De jeugd heeft de toekomst. Daarom schenkt Regiotechniek niet alleen aandacht aan de kanjers van het heden, maar stellen wij ook de aanstormende talenten centraal. We gaan verder dan alleen bedrijfseconomisch resultaat. Binnen de drie kernwaarden van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), people planet profit, richt Regiotechniek zich uiteraard op haar kernactiviteit, de ‘p’ van people. Juist omdat wij op dat gebied al jaar en dag verschil weten te maken. 

Zo steunen wij onder andere de jongens van de Woenselse Boys E5.

Daarnaast steken wij ook aandacht in mensen en doelen die buiten de Nederlandse grenzen rijken. Zo steunen wij bijvoorbeeld de 7-jarige Nurul Hidaya uit Sumbawa (Indonesië). Mede dankzij de Peduli Anak Foundation zorgen we voor onderdak, eten en aanbod van onderwijs, waardoor ze weer met een glimlach de toekomst tegemoet kan zien. Investeren in de toekomst. Dat is onze techniek. 

http://www.pedulianak.org/en/

 

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Behoefte aan gemotiveerd technisch talent?
Vraag dan direct een offerte aan!

Plaats je CV

Zoek jij een technische baan, maar heb je op dit moment geen vacature gevonden die aansluit bij jouw carrièrewensen en -mogelijkheden? Laat je cv dan hier achter. Een CV is een belangrijk deel van de sollicitatie, maar wij kijken ook naar de mens achter het CV. Dát is onze techniek.
We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Inloggen 

Heb je nu nog geen vacature gevonden die bij jouw carrièrewensen en –mogelijkheden aansluit? Schrijf je hieronder in. Wij zullen dan voor jou op zoek gaan naar een passende baan.