Werkgevers

Persoonlijke en betrouwbare aanpak
Voor het vinden van technisch personeel met één vast aanspreekpunt bent u bij RegioTechniek op de goede plek. Met een persoonlijke en betrouwbare aanpak helpt RegioTechniek u bij het vinden van geschikt personeel. Eenvoud, transparantie en snelheid zijn daarbij de sleutelwoorden. RegioTechniek heeft zich toegelegd op het uitzenden en payrollen van personeel op VMBO-, MBO- en HBO-niveau. De meest complexe vacatures kunnen ingevuld worden, doordat RegioTechniek de pool van kandidaten regelmatig aanvult.

 

Kwaliteit en service
Het gehele proces van detacheren en uitzenden, en dus de werving en selectie kunt u zonder problemen overlaten aan ons. RegioTechniek biedt ten alle tijden kwaliteit en goede service. Wij hebben onze service ook verder uitgebreid. Als klant van RegioTechniek kunt u vanaf heden niet alleen op uitzendbasis gebruik maken van de diensten van de kandidaten, u kunt ook kiezen voor Payrolling+. Deze optie is uitermate geschikt voor bedrijven die al werken met uitzendkrachten, maar ze niet over willen nemen, omdat er behoefte is aan flexibiliteit en lagere kosten. 

Payrolling+
Met payrolling+ geniet u van 3,5 jaar lang optimale flexibiliteit, maar heeft u geen omkijken naar administratieve zaken. RegioTechniek zet uw personeel op de payroll en onderhoudt bovendien alle contacten met het personeel en zorgt onder andere voor salarisadministratie, contractverlengingen en ziekmeldingen. Vaak mogen bedrijven uitzendkrachten na 1040 werkuren zelf in dienst nemen. Met de unieke Payrolling+ mogelijkheid van RegioTechniek is dat niet nodig. Het tarief daalt na 1040 werkuren automatisch, terwijl u toch dezelfde vrijheid en flexibiliteit behoudt. Doordat Regiotechniek de ABU CAO toepast op uitzendkrachten, verandert er aan hun rechten ook helemaal niets.

 

U kunt zich dus blijven richten op de kernactiviteiten van uw bedrijf en RegioTechniek zorgt voor uw personeel. Dat is onze techniek!

 

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Behoefte aan gemotiveerd technisch talent?
Vraag dan direct een offerte aan!

Plaats een vacature

Heeft u vacatures die wij voor u in kunnen vullen? Stuur uw vacature als pdf- of Word-bestand via onderstaande knop naar ons toe. Wij zoeken voor u een geschikte kandidaat!

Inloggen 

Heb je nu nog geen vacature gevonden die bij jouw carrièrewensen en –mogelijkheden aansluit? Schrijf je hieronder in. Wij zullen dan voor jou op zoek gaan naar een passende baan.