REFERENTIES

Wij vanuit RegioTechniek streven een langetermijn relatie met onze opdrachtgevers na. Inmiddels hebben we een uitgebreid netwerk aan klanten opgebouwd. Voor sollicitanten betekent dit toegang tot een breed, aantrekkelijk klantenbestand, dat bestaat uit grote bedrijven en mkb-organisaties in verschillende sectoren.

HR Manager Neways

“We hadden al een raamwerkcontract afgesloten met een grote landelijke speler, maar begin 2009 hebben we besloten om voor technische vakkrachten ook RegioTechniek in te schakelen. Mede daardoor is het ons gelukt om op een efficiënte wijze een kwalitatief hoogwaardige flexibele schil van vakkrachten in te richten.
Die is nodig om het tempo van onze klanten te kunnen volgen. In onze branche ligt de uitdaging op het gebied van mee kunnen bewegen met de golfbewegingen in de markt. We moeten kunnen variëren met de vraag vanuit onze klant.
Zowel als want er is steeds meer behoefte aan.”

voorzien in de behoeften van klanten en opdrachtgeversHet heeft een stabiel team dat weet van aanpakken en in staat is om snel te schakelen. Het team van RegioTechniek en De vacaturebank is correct geregeld en up-to-date”.

HR Manager Connect Groep

“Uit onze samenwerking met RegioTechniek is gebleken dat het een betrouwbare partner is voor flexkrachten.
De kracht van RegioTechniek zit in het pro-actieve meedenken, het snel kunnen schakelen en het leveren van een goede kwaliteit.”

“Halin group bestaat uit 150 medewerkers, die verdeeld zijn over vier BV’s.
We houden ons bezig met ontwikkeling, engineering, assemblage van elektronica producten en elektrotechnische systemen voor klanten in de industriële markt. De samenwerking met RegioTechniek bevalt goed omdat de support heel adequaat is en de deskundige medewerkers snel kunnen schakelen. We kunnen altijd op RegioTechniek rekenen.”

“De uitzendkrachten van RegioTechniek zijn gemotiveerd, goed geïnformeerd en beschikken veelal over de juiste achtergrond.
Bovendien zijn ze flexibel. Een prettige bijkomstigheid is dat de urenadministratie volledig web-based is.
We hebben op ieder gewenst moment inzicht in de uren en de kosten. Het systeem is uitermate gebruiksvriendelijk.”
“RegioTechniek is een allround dienstverlener en een betrouwbare partner voor de high-techomgeving in Eindhoven.”

Inkoper/Planner Actemium

“Wij werken al geruime tijd met RegioTechniek samen en hebben gemerkt dat RegioTechniek goed aanvoelt wat wij vragen.
Dat zorgt voor een plezierige samenwerking.
Daar draagt ook aan bij dat RegioTechniek de gemaakte afspraken nakomt en dat de prijs/kwaliteitverhouding prima in orde is.
Een sterk punt, vinden wij ook, dat RegioTechniek het durft aan te geven als zij een gevraagde functie niet kunnen invullen.”

“Ons bedrijf bestaat uit 230 medewerkers. Het is een projectenfirma die werkt in de industriële automatisering voor diverse eindklanten. We moeten snel kunnen schakelen om projecten uit te kunnen voeren en daarvoor is het van belang dat wij kunnen vertrouwen op een goede samenwerking met uitzendorganisaties. Bij RegioTechniek kunnen wij dit.
Het is een klantvriendelijke organisatie die snel weet in te schatten wat voor iemand je zoekt.”

“Een uitzendkracht die wordt voorgesteld door RegioTechniek voldoet vaak aan de gestelde eisen.
Mocht na enige tijd blijken dat de persoon toch niet helemaal heeft, wat er gevraagd werd, dan zoekt RegioTechniek samen met je naar een goede oplossing.
Het enige advies dat ik voor ze heb is: Blijf doorgaan zoals jullie het doen.”

Manager productie  B-style & BUSsiness B.V.

“We zijn in 2009 in contact gekomen met RegioTechniek.
We kenden Aytekin al uit het verleden en daardoor konden we de keuze voor RegioTechniek snel maken.
Mijn ervaring is dat het voor veel bedrijven moeilijk blijkt te zijn om goed te luisteren naar de behoefte van de klant.
Bij RegioTechniek doen ze dat wel en daardoor weten ze goed in te schatten wat voor personen wij zoeken, zoals opleiding en karakter van de mensen en de juiste prijsstelling.
Als bedrijf willen we graag de juiste mensen die goed bij het bedrijf passen zodat we een langdurige relatie aan kunnen gaan en die kunnen we vinden met behulp van RegioTechniek.”

“Sinds maart 2009 hebben we twee bedrijven samengevoegd en zijn we alleen maar aan het groeien.
We begonnen in 2009 met ongeveer 15 medewerkers. Intussen is dat verdubbeld.
We streven ernaar om in 2015 ongeveer 45 medewerkers te hebben, omdat we steeds verder blijven groeien, hebben we regelmatig extra krachten nodig.
RegioTechniek is op dat moment het uitzendbureau dat wij benaderen.
Zij weten keer op keer met de juiste mensen te komen waar wij als bedrijf, na een korte inwerkperiode, veel aan hebben.
De concurrentie van RegioTechniek slaat hier nogal eens de plank mis en dat levert irritatie en tijdsverspilling op.”
“Kortom wij van B-style & BUSiness zijn blij met een partner als RegioTechniek die ons gekwalificeerd en flexibel personeel levert!”

 

GAAN VOOR DE LANGE TERMIJN, DAT IS ONZE TECHNIEK!

 

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Behoefte aan gemotiveerd technisch talent?
Vraag dan direct een offerte aan!

Plaats je CV

Zoek jij een technische baan, maar heb je op dit moment geen vacature gevonden die aansluit bij jouw carrièrewensen en -mogelijkheden? Laat je cv dan hier achter. Een CV is een belangrijk deel van de sollicitatie, maar wij kijken ook naar de mens achter het CV. Dát is onze techniek.
We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Inloggen 

Heb je nu nog geen vacature gevonden die bij jouw carrièrewensen en –mogelijkheden aansluit? Schrijf je hieronder in. Wij zullen dan voor jou op zoek gaan naar een passende baan.