REGIOTECHNIEK

Specialist in arbeidsbemiddeling voor de technische sector
Wij zijn de tussenpersoon voor technici op MBO en HBO niveau en bedrijven die op zoek zijn naar technisch personeel. Ons doel daarbij is om techneuten na een flexibele periode te begeleiden naar een vaste baan. Hierbij ligt de focus op de volgende vakgebieden: Elektrotechniek, Elektronica, Telecom, Beveiliging, ICT, Werktuigbouwkunde, Bouwkunde en Installatietechniek.
 

De schakel tussen mens en machine
We weten als geen ander dat het rationele van techniek hand in hand gaat met het emotionele van het menselijk contact, dat maakt ons bijzonder betrokken. Ook in de technische branche wordt de kar niet getrokken door de techniek, maar juist door de mensen. De kwaliteit daarvan stellen wij voorop. Door onze focus, heeft RegioTechniek de gave om ervoor te zorgen dat de schakel tussen mens en machine klopt. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar is het zeker niet.

Maatwerk
Wij luisteren naar de wensen van onze opdrachtgevers en staan open voor ideeën. Dit betekent dat RegioTechniek maatwerk levert en dat vinden we belangrijk. 
De opdrachtgever bepaalt de voorwaarden waaronder wij samen in zee gaan.
 

Deta-vast model 
RegioTechniek biedt de mogelijkheid om volgens het deta-vast model te werken. Dat wil zeggen dat we kandidaten leveren aan de opdrachtgevers met als uiteindelijke doel dat deze in dienst genomen worden, na een vooraf afgesproken flexibele periode. Met deze werkwijze zitten we tussen de reguliere detacheringbureaus en de werving- en selectiebureaus in. We bieden het beste van twee werelden, namelijk flexibiliteit en zekerheid. Wanneer een kandidaat eenmaal in dienst genomen wordt, ligt het werkgeverschap, de coaching en de opleiding bij de opdrachtgever.
 

Payrolling+
Als klant van RegioTechniek kunt u vanaf heden niet alleen op uitzendbasis gebruik maken van de diensten van de kandidaten, u kunt ook kiezen voor Payrolling+. Deze optie is uitermate geschikt voor bedrijven die al werken met uitzendkrachten, maar ze niet over willen nemen, omdat er behoefte is aan flexibiliteit en lagere kosten. 

U kiest voor betrouwbaarheid
Klanten en werknemers lopen geen enkel risico wanneer ze met RegioTechniek in zee gaan, omdat:
- wij aangesloten zijn bij de NBBU;
- wij verlonen en factureren  conform NEN 4400-1;
- wij altijd actuele WKA (Wet Ketenaansprakelijkheid) verklaringen publiceren.

Onze techneuten

 

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Behoefte aan gemotiveerd technisch talent?
Vraag dan direct een offerte aan!

Plaats je CV

Zoek jij een technische baan, maar heb je op dit moment geen vacature gevonden die aansluit bij jouw carrièrewensen en -mogelijkheden? Laat je cv dan hier achter. Een CV is een belangrijk deel van de sollicitatie, maar wij kijken ook naar de mens achter het CV. Dát is onze techniek.
We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Inloggen 

Heb je nu nog geen vacature gevonden die bij jouw carrièrewensen en –mogelijkheden aansluit? Schrijf je hieronder in. Wij zullen dan voor jou op zoek gaan naar een passende baan.