RegioTechniek actief op facebook

   
22-01-13 - Facebook
   

 

RegioTechniek actief op facebook

RegioTechniek heeft sinds kort een eigen facebookpagina. Deze gaan we op een leuke en aansprekende manier vullen met allerlei nieuwe vacatures, nieuwtjes, flex-nieuws, foto’s en acties. We willen via facebook onze doelgroep op een laagdrempelige en interactieve manier bereiken. Uiteraard willen we jullie vragen om deel te nemen op de facebookpagina, zodat het een groeiend en levendig communicatiemiddel wordt.

Snel in contact en toegankelijk voor iedereen

De informatie op de facebookpagina is gemakkelijk te volgen, door het ‘liken/ vind-ik-leuk’ van de pagina. Als je dit gedaan hebt, ontvang je de laatste updates automatisch in je nieuwsfeed. Daarnaast geven we een ieder de mogelijkheid om snel in contact te komen met RegioTechniek en/of vragen te stellen. De pagina is openbaar en zodoende toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is.

Leuke prijzen om te winnen….

Om dit te vieren geven wij “Coole Caps” weg onder onze fans/ vrienden, zodra we de 1000 vind-ik-leuks bereikt hebben. Kans maken? Vind ons leuk!

De Facebookpagina
RegioTechniek facebookpagina is direct te vinden op, door naar http://www.facebook.com/regiotechniek.eindhoven, te gaan. Spreken we je daar?

 
 

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Behoefte aan gemotiveerd technisch talent?
Vraag dan direct een offerte aan!

Plaats je CV

Zoek jij een technische baan, maar heb je op dit moment geen vacature gevonden die aansluit bij jouw carrièrewensen en -mogelijkheden? Laat je cv dan hier achter. Een CV is een belangrijk deel van de sollicitatie, maar wij kijken ook naar de mens achter het CV. Dát is onze techniek.
We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Inloggen 

Heb je nu nog geen vacature gevonden die bij jouw carrièrewensen en –mogelijkheden aansluit? Schrijf je hieronder in. Wij zullen dan voor jou op zoek gaan naar een passende baan.