Voorwaarden

Gebruiksvoorwaarden

De internetgebruikers kunnen kosteloos gebruik maken van de diensten op de website van RegioTechniek (http://www.regiotechniek.nl).

Het feit dat u gebruik maakt van de website van RegioTechniek betekent dat u akkoord gaat met de  voorwaarden van RegioTechniek.

Intellectuele eigendomsrechten

De intellectuele eigendomsrechten van programmatuur, teksten, beelden en/of geluiden op de website van Regiotechniek berusten bij RegioTechniek. Duplicatie, distributie en publicatie van programmatuur, teksten, beelden en/of geluiden op de website van RegioTechniek is uitsluitend toegestaan met voorafgaande toestemming.

Schriftelijke aanvragen stuurt u aan RegioTechniek, eindhoven@regiotechniek.nl.

Privacyverklaring

Uw persoonlijke gegevens worden alleen toegepast door RegioTechniek.

Uw persoonlijke gegevens worden niet opgeslagen, vastgelegd, doorgegeven of gebruikt voor andere doeleinden dan deze.

Afwijzing van aansprakelijkheid

Ondanks voortdurende zorg en aandacht voor de website van Regiotechniek geeft RegioTechniek geen garanties op de volledigheid, juistheid of actualiteit van de inhoud van de website van RegioTechniek.

RegioTechniek kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade door het gebruiken van de website van RegioTechniek, de onmogelijkheid de website van RegioTechniek te gebruiken, uit de levering van diensten door RegioTechniek of het gebrek aan levering van diensten door RegioTechniek.

Wijzigingen

De inhoud van de website van RegioTechniek wordt regelmatig bijgewerkt. RegioTechniek behoudt zich het recht voor de inhoud van de website van Regiotechniek te allen tijde en met onmiddellijke ingang te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

Laatst gewijzigd op 3 oktober 2014.

 

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Behoefte aan gemotiveerd technisch talent?
Vraag dan direct een offerte aan!

Plaats je CV

Zoek jij een technische baan, maar heb je op dit moment geen vacature gevonden die aansluit bij jouw carrièrewensen en -mogelijkheden? Laat je cv dan hier achter. Een CV is een belangrijk deel van de sollicitatie, maar wij kijken ook naar de mens achter het CV. Dát is onze techniek.
We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Inloggen 

Heb je nu nog geen vacature gevonden die bij jouw carrièrewensen en –mogelijkheden aansluit? Schrijf je hieronder in. Wij zullen dan voor jou op zoek gaan naar een passende baan.